Известие

Collapse
No announcement yet.

Джанти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Джанти

Здравейте колеги,бих искал да споделите мнение относно тези джанти AEZ-RAVER как биха стояли на нашите красавици и дали си заслужава покупката на тази джанта (намерил съм комплект чисто нови много изгодно).Ето и снимки с размера на джантата и самата нея, и последното което ме интересува е дали този размер е подходящ и каква гума ще мога да сложа като размер .
    Благодаря предварително
    Attached Files
    Alfa Romeo 166 2.0 TC

Първоначално публикувано от muskula Покажи съобщение
    Здравейте колеги,бих искал да споделите мнение относно тези джанти AEZ-RAVER как биха стояли на нашите красавици и дали си заслужава покупката на тази джанта (намерил съм комплект чисто нови много изгодно).Ето и снимки с размера на джантата и самата нея, и последното което ме интересува е дали този размер е подходящ и каква гума ще мога да сложа като размер .
    Благодаря предварително
    Централния отвор ще стан ли на 166цата...?Ние не сме ли на 58мм централен отвор....?

Comment

Джантите...ще станат ...трябва втулки просто....Аз съм стигнал до заключението че по-красива и здрава джанта от оригиналната няма!Взимай ги щом ти харесват!Гумите са или 225 или 235 на 45 високи ....втория вариянт е по-добре.Малко по скъпи са и рядко срещан не стандартен размер но колата е с една идея по високо от земята!Доказано и изпробвано е!
      Last edited by Pepko-Bepko; d.m.y г., 22:44.
      5 Ланчии зад гърба си!
      И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Eто ти снимка с гуми 235/45/17 джанта 8.5 инча.

Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 18:08.
        Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Много е лачен кораба, колега! Аз също мисля да слагам 235/45/17. Виждам, че се е вдигнала колата спрямо 225.

Comment

Размера на гумите е ясен но не знам на тази джанта 7J дали може да се сложи гума 235.Щом колегата казва че ще станат най вероятно ще ги взема а и цената е добра според мен (600лв)за чисто нови .
            Благодаря колеги
            Alfa Romeo 166 2.0 TC

Comment

И моите са 7j и за съжаление май не може да се сложат такива гуми, поне според тази таблица:

http://customwheelsmarket.com/rimwheelwidth1.html

Comment

Макса за 7J е 225 колега ето ти таблицата
                Attached Files
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Мерси за таблицата, тъкмо нея търсих. Жалко, аз в момента съм с 225...

Comment

Точно това имах предвид ,че според тази таблица максимално дават 225
                    Last edited by muskula; d.m.y г., 08:42.
                    Alfa Romeo 166 2.0 TC

Comment

Колата със въпросните джанти
                      Attached Files
                      Alfa Romeo 166 2.0 TC

Comment

Вижда се горе на снимката зимните ми гуми бяхя 235 обаче идват доста големи като ги изчислявах сега 12 мм над стандартния размер и за летни сложих 225 които отговарят на оригиналните гуми.Даваше грешка в показанията на километража.
                        Алфа 166 2.4 JTD

Comment

235 също е стандартен размер за 166!
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            235 също е стандартен размер за 166!
                            E как като по оборотомер карам с двеста а ми показва по малко.
                            Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Зависи 235 на каква височина.
                              Съответствието между показанията на оборотомера и това на скоростомера винаги е еднакво и не зависи от размера на гумите.
                              Единствено реалната скорост се различава от показаната от скоростомера.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X